CARTA A L’ALUMNAT I A LES FAMÍLIES

CARTA A L’ALUMNAT I A LES FAMÍLIES

Des de l’Institut Pere Martell desitgem que tothom es trobi bé de salut  i també que tingueu molta paciència per tal d’afrontar aquesta excepcional, i a la vegada estranya, situació que ens obliga a restar confinats.

Com ja us hem anat avançant, estem treballant per a oferir-vos formació online utilitzant alguns dels canals que ja coneixeu i potser altres de nous. Als llarg d’aquests dies tutor@s i resta de professorat contactaran amb vosaltres. És per aquest motiu que us demanem, una vegada més, estigueu alerta de l’aula virtual, correus electrònics, web del centre i xarxes socials per d’aquesta manera, estar al dia de totes les novetats que es vagin produint.

A data d’avui encara no sabem quan podrem recuperar la normalitat per aquest curs, però això no ha de ser un impediment perquè feu la vostra tasca com alumn@s.  Recordeu que no estem de vacances, estem confinats i afrontant tot@s junt@s el que ara mateix ens ha tocat viure, heu de tenir la certesa que això passarà i tot@s tirarem endavant. Mentrestant  tenir coses a fer i una certa rutina ens ajuda a portar una vida més endreçada, saludable i amb objectius de futur.

Ja sabeu que, tot i la distància, ens continueu tenint a tot el professorat i tutor@s per ajudar-vos i recolzar-vos.

Salut, molts ànims i cuideu-vos molt!

#nosonvacances #tenimfeina #joemquedoacasa #quedatacasa #totaniràbé #ensensortirem #joactuo #Fp #FPDual #somfpdual #SomFP  #CORONAVIRUS #COVID19 #teletreball #formació #formacióenlínia #confinament #novesmetodologies #novesactivitats #noensaturem #PereMartellTeam #somunequip 

Coordinació Comunicació
Des de l’Institut Pere Martell desitgem que tothom es trobi bé de salut  i també que tingueu molta paciència per tal d'afrontar aquesta excepcional, i a la vegada estranya, ...