Participa al 2n Concurs de Fotografia i guanya l'esmorzar gratis durant una setmana


L'Institut Pere Martell organitza el II Concurs fotogràfic. La temàtica és "Som FP", d'aquesta manera cada participant pot presentar fins a 3 fotografies dels que consideri que mostren algun aspecte relacionat amb la formació professional del nostre centre. Totes les fotos han de penjar-se a la xarxa social INSTAGRAM en un compte públic, etiquetant a @insperemartell i amb el hashtag #somFPperemartell o bé enviar-les al correu dinamitzacio@institutperemartell.cat. El termini per presentar les fotografies és del 5 el 19 de febrer.

S’estableixen 2 premis i cada guanyador tindrà l'esmorzar gratis durant una setmana al bar del Complex Educatiu:

PREMI DEL PÚBLIC: El jurat es reunirà i seleccionarà les 10 millor fotografies que seran publicades al compte d’Instagram de l’Institut el dia 20 de febrer. Des del 20 al 23 de febrer, tots dos inclosos, les fotografies publicades podran rebre m’agrades. La guanyadora serà la foto que rebi més ‘M’AGRADA’  al compte d'Instagram de l'Institut.  Es tindrà en compte la dada numèrica que consti, en el moment de la deliberació.

PREMI DEL JURAT: A la foto que valori més positivament el jurat.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR! 

 

BASES 2n CONCURS FOTOGRAFIA INS PERE MARTELL

1. TEMA: “Som FP”. Les fotografies presentades hauran d’estar relacionades directament amb el tema del concurs. I hauran de ser actuals.

2. QUI POT PARTICIPAR? El concurs està obert a qualsevol persona, estudiant o treballadora, de l’Institut Pere Martell de Tarragona.

3. COM POTS PARTICIPAR? Com a màxim cada concursant podrà persentar 3 fotografies. Totes elles han de penjar-se a la xarxa social INSTAGRAM, amb compte d’intagram pública, etiquetant a @insperemartell i amb el hashtag #somFPperemartell, o bé enviar-les al correu dinamitzacio@institutperemartell.cat

4. TERMINI DE PRESENTACIÓ. Les obres s’han de penjar del 5 al 19 de febrer, ambdós inclosos. No s’admetran obres presentades fora d’aquest termini.

5. REQUISITS PER PODER PRESENTAR-SE. Les obres han de ser originals i inèdites i no haver estat premiades ni publicades en un altre certament fotogràfic.

6. PREMIS. S’estableixen 2 premis:

PREMI DEL PÚBLIC: El jurat es reunirà i seleccionarà les 10 millor fotografies que seran publicades al compte d’Instagram de l’Institut el dia 20 de febrer. Des del 20 al 23 de febrer, tots dos inclosos, les fotografies publicades podran rebre m’agrades. La guanyadora serà la foto que rebi més ‘M’AGRADA’  al compte d'Instagram de l'Institut.  Es tindrà en compte la dada numèrica que consti, en el moment de la deliberació.

PREMI DEL JURAT: A la foto que valori més positivament el jurat.

Els guanyadors/es tindran l'esmorzar gratis durant una setmana al bar del Complex Educatiu.

7. JURAT. El jurat estarà conformat per la comissió de dinamització de l’Institut Pere Martell.

8. RESULTAT.  L’organització comunicarà directament als guanyadors i als mitjans de comunicació locals els resultats del concurs. Els artistes seleccionats cediran els drets de reproducció dels seus treballs a l’Institut Pere Martell per a la difusió i per la promoció del certamen, així com altres usos promocionals i editorials relacionats amb l’Institut Pere Martell. L’Institut, seguint la llei de propietat intel·lectual, es compromet a citar sempre l'autor de les imatges. L’organització queda facultada per resoldre qualsevol contingència no prevista en aquestes bases.

9. ACCEPTACIÓ BASES. La participació en aquest concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases.