L'INS Pere Martell al 18è Espai de l'Estudiant de Valls


Un simulador de soldadura, una cuina feta pels alumnes, xapes, fulletons, a més de molta informació... són alguns dels elements que es podien trobar a l’estand de l’Institut Pere Martell en aquesta 18a Fira de l’Estudiant de Valls celebrada el passat 8 i 9 de març. Aquest any l’estand d’aquest centre va ser interactiu per a que els mateixos joves estudiants que es van acostar, descobrissin i fessin un tastet d'alguns dels diversos cicles formatius i cursos que s’imparteixen al nostre centre.

Aquest any van participar el Departament de Formació i Orientació Laboral (informació i orientació) , el de Fusta i Moble (construcció d'una cuina amb el alumnes), el d'Edificació i Obra Civil (enrajolat de la construcció de la cuina), el de Fabricació Mecànica (simulador de soldadura i diverses peces de caldereria) i el d'Arts Gràfiques (elaboració del material gràfic de l'estand). A tots els participants els agraïm la seva implicació!

Durant els dies de la fira l’Institut Pere Martell va oferir informació i assessorament a la gran afluència de joves interessats en les 9 famílies professionals i més de 20 titulacions que ofereix el centre, així com també sobre el seu futur dins del món laboral.