Celebrada la segona jornada del Departament de Llengües


Un any més, amb l’objectiu de subratllar la importància de les llengües, des del Departament de Llengües de l’Institut Pere Martell de Tarragona hem organitzat una jornada amb diversos actes culturals. Durant tot el matí del dimecres 7 de març s’han realitzat un seguit d’activitats divulgatives, des de xerrades fins a una competició de coneixents entre els alumnes participants.

Una xerrada a càrrec d’en Jason Condom, jugador del Club Rugby Tarragona, ha obert l’esdeveniment amb una completa presentació sobre aquest esport d’origen anglès tan poc conegut al nostre país. Un recital poètic-musical homenatge al cantautor Bob Dylan (Premi Nobel de Literatura 2016) i una competició multilingüe han amenitzat les hores centrals de la jornada. Finalment, el professor Edward Griffiths (IPM) ens ha oferit una exposició sobre l’experiència de fer una estada d’estudis o feina al Regne Unit, tot donant recomanacions per aquells alumnes interessats.

El Departament de Llengües de l’Institut Pere Martell celebra de la continuitat que ha assolit aquesta iniciativa, que ha comptat amb l’assistència d’un gran nombre d’alumnes de les diferents famílies professionals. Igualment, vol agrair la col·laboració de les persones i entitats que ho han fet possible.