Tània Doménech, 3a classificada en la 1a edició del PaintingCars Skills


Tània Doménech de l'INS Pere Martell de Tarragona va obtenir la 3a classificació en la 1a edició del PaintingCars Skills acompanyada pel professor Roberto Perea. Una competició celebrada a Sant Vicenç dels Horts, en la qual el guanyador va ser Gali Hasan de Salesians Sant Vicenç dels Horts, seguit d'Óscar Salido del Centre Tècnic del Vallès. Així va finalitzar aquesta competició a nivell de Catalunya d'estudiants del CFGM de Carrosseria. Després de mesos de gestació del concurs, fruit de la col·laboració entre BS pintures, Sagola i Salesians Sant Vicenç dels Horts, el passat divendres 6 d'abril va tenir lloc la 1a edició del PaintingCars Skills. A partir de les 8,30h van anar arribant els participants i, amb nervis i il·lusió, repassaven el funcionament del concurs amb l'organització. 

El tret de sortida va posar en marxa el cronòmetre i els 6 participants van iniciar la primera de les tasques del concurs. Per als participants suplents, l'organització havia preparat un taller d'aerografia amb els artistes de l'empresa MaM paint moto, que durant tot el matí van estar fent demostracions i responent qualsevol dubte dels estudiants de Carrosseria. 

Cap al final del matí, van presentar-se empresaris del sector automobilístic, entre les quals Renault Remm Guitart, que va tenir la gentilesa d'afegir al lot del primer i del segon premi del concurs una tablet! I també van fer acte de presència el senyor Miguel Ángel Camacho Vega, regidor d’Educació, Cultura, Solidaritat, Cooperació i Voluntariat de l'ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i Paco Rodríguez Garzón, 3r tinent d’alcaldia de l’Àrea de Promoció Economia i de Ciutat i Regidor d'Indústria, Comerç, Emprenedoria, Agricultura i Turisme i Promoció i Foment de l’ocupació, que, tal i com estava previst, també van tenir part de vot en el concurs. I encara hi va haver una altra sorpresa: BS pintures no va voler que els altres tres participants se'n tornessin amb les mans buides i va fer-los donació d'un lot de material per a cada centre d'FP.

Al final del matí, totes les parts involucrades en el concurs, professors dels centres participants, organitzadors, col·laboradors i estudiants van manifestar la seva satisfacció i la voluntat que el PaintingCars Skills tingui continuïtat i que el curs vinent puguem celebrar-ne la 2a edició, si pot ser, ampliant el nombre de places concursants.