Alts càrrecs del Departament d'Ensenyament visiten el Complex Educatiu


El passat dijous 27 de setembre diversos alts càrrecs del Departament d'Ensenyament van realitzar una visita de les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona. Durant la jornada es va mostrar el Teatre, les Instal·lacions esportives, les Residències estudiants, la Residència MENAS, la Residència Rodoreda, el Camp d’Aprenentatge i els dos instituts que formen part del Complex: l'Institut Pere Martell i l'Institut Cal·lípolis.

L'objectiu de la visita era conèixer de primera mà la situació del Complex Educatiu, les possibilitats que ofereix i fer-les visibles. Per part dels centres educatius es va voler transmetre la necessitat  d'actuacions conduents al manteniment i la millora de les instal·lacions en la línia del pla d'actuació que s'està treballant des de finals de l'any 2017. Algunes de les actuacions previstes pel 2018 s'han, o s'estan, duent a terme però la resta necessiten de l'assignació de recursos pressupostaris, tal i com s'ha manifestat en diferents ocasions per part de les direccions dels centres educatius, la gerència del Complex i la direcció dels serveis territorials d'Ensenyament a Tarragona.

En aquesta visita van assistir-hi: Núria Cuenca, secretària general; Josep González Cambray, director general de Centres Públics; Maria Vidal, Assessora del Conseller; Susana Marin, advocada en cap; Jean-Marc Segarra, director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona; Immaculada Reguant, directora adjunta; Quim Medina, director adjunt; Valero Camps, inspector en cap; Teresa Ordobás, gerent de l’Òrgan de Gestió del Complex Educatiu de Tarragona; i Regina Fornós, tècnica de l’OGCET. Posteriorment també es van reunir amb els directors dels centre educatius Àngel L. Miguel, de l'Institut Pere Martell i Boni Garcia, de l'Institut Cal·lípolis, juntament amb altres membres de l'equip directiu.