Finalitza el Projecte Oli i Territori


El passat dimecres dia 27 de juny s’ha realitzar l’acte d’entrega del projecte Oli i Territori realitzat conjuntament amb l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i l’Institut Pere Martell de Tarragona per al Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegit Siurana.

A l’acte es van presentar les rutes per el territori i receptes de cuina innovadores desenvolupats per l’Escola d’Hoteleria i el documental realitzat per el alumnes del Institut Pere Martell tot amb un únic fil conductor, l’OLI.

A les diferents exposicions es va descobrir el valor real d’un producte de territori com és l’oli verge extra d’oliva, mostrant con influeix en la cultura, gastronomia, salut i en l’àmbit socioeconòmic entre d’altres aspectes. També va quedar pales el treball que es realitza des de la DOP Siurana per garantir la qualitat d’aquest increïble producte i posar-lo cada dia més en valor al nostre territori però també al estranger.

Esperem poder tornar a gaudir d’aquesta gran experiència i redescobrir l’ elixir daurat. Moltes felicitats a tots per aquest treball.