L’INS Pere Martell rep el reconeixement del congrés de FP Empresa


L’INS Pere Martell rep el reconeixement del congrés de FP Empresa

En el marc del VI congrés de FP empresa que es va celebrar a Gijón fa uns dies, l’INS Pere Martell va ser reconegut per ser un dels 36 centres guardonats als premis Dualiza 2018.

L’institut va rebre un diploma i una placa com a reconeixement per l’innovador projecte que va desenvolupar conjuntament amb el CIFP La Laboral de Gijón i l’Associació d’empreses de serveis de Tarragona (AEST) consistent en la creació d’uns entrenadors, que són llocs de treball en els quals es fan les mateixes actuacions que faria un industrial químic. Amb aquests entrenadors els alumnes que en un futur treballin en el món de la indústria adquireixen unes competències professionals semblants al món real.

Enguany el nostre institut ha tornat a ser escollit dins de la convocatòria d’ajudes que promou l’associació de centres de FPempresa i Bankia, en aquesta ocasió per la proposta Smart Green Grid, recàrrega de vehicle elèctric amb fotovoltaica. El projecte l'han fet els alumnes de segon del cicle superior d’Energies renovables en col·laboració de l’Escola del treball de Lleida i l’empresa Saten de Vila-seca i es farà realitat durant aquest any.