Vols participar als 1a Edició Premis Pere Martell Talent?

Vols participar als 1a Edició Premis Pere Martell Talent?

L’institut Pere Martell convoca la 1a Edició dels Premis Pere Martell Talent amb l’objectiu de premiar el talent de l’alumnat i reconèixer la seva dedicació, emprenedoria i innovació en la realització de projectes als mòduls de síntesi i projectes.

Aquests concurs premiarà al millor projecte en qualsevol de les famílies professionals que s’imparteixen al centre que s’hagi realitzat al mòdul de síntesi o projectes en tres modalitats diferents: Grau Mitjà, Grau Superior i PFI.

A més, l’organització d’aquests premis té com a voluntat fomentar models d’aprenentatge basats en noves metodologies que li atorguin a l’alumnat la responsabilitat de resoldre, de manera col·laborativa, reptes o projectes vinculats a situacions similars o iguals a les que es donen en l’àmbit professional i desenvolupar, així com posar en rellevància la importància de la competència digital i comunicativa per al futur professional del nostre alumnat.

Els destinataris dels Premis són l’alumnat que està cursant estudis de PFI, Grau Mitjà o Grau Superior a l’Institut Pere Martell durant el curs acadèmic 2022-2023, que podrà sol·licitar la seva participació en aquesta convocatòria mitjançant l’accés al formulari d’inscripció ubicat a la web del centre entre l’11 d’abril i el 19 de maig de 2023.

Per saber més detalls sobre les condicions de participació i els documents a presentar cal consultar les bases de la convocatòria: aquí.

Documents per a consultar:

*El cartell ha sigut dissenyat per l’alumna Núria Malo de 2n curs del CFGM de Preimpressió Digital.

Coordinació Comunicació
L'institut Pere Martell convoca la 1a Edició dels Premis Pere Martell Talent amb l'objectiu de premiar el talent de l’alumnat i reconèixer la seva dedicació, emprenedoria i innovació en ...