EXCEL·LÈNCIA TMV: Inici del projecte de la digitalització en processos d’aprenentatge

EXCEL·LÈNCIA TMV: Inici del projecte de la digitalització en processos d’aprenentatge

Els dies 17 i 18 d’octubre, els professors responsables del projecte d’excelència de la familia TMV de l’institut Pere Martell, van assistir a la reunió inicial del projecte d’excel·lència 3.1 “Integració de la digitalització en els processos d’ensenyament aprenentatge en el sector de l’Automòbil” organitzat pel CPIFPI Bajo Aragón d’Alcanyís. Els diferents centres d’excel·lència que participen en aquest projecte van establir les bases d’actuació inicials necessàries per tal de dur endavant les següents fases.


Així mateix, el 19 d’octubre, el nostre centre, va participar al Congrés FP Mobility’23 que va tenir lloc a Saragossa. Aquest congrés va reunir representants de la Xarxa Estatal de centres d’Excel·lència d’FP dels sectors de l’automòbil, de les energies renovables i del transport i la logística.


Durant aquest congrés la consultora Smart Point, encarregada de dur a terme la prospecció de necessitats de perfils professionals de les tres famílies, va presentar els resultats de l’estudi. Seguidament, es van realitzar taules de treball on el sector empresarial i el sector educatiu van establir sinèrgies.

Coordinació Comunicació
Els dies 17 i 18 d’octubre, els professors responsables del projecte d’excelència de la familia TMV de l’institut Pere Martell, van assistir a la reunió inicial del projecte d'excel·lència ...