COM REALITZEM EL CONTROL D’ASSISTÈNCIA?

L’Institut Pere Martell realitza el control d’assistència a través de la plataforma iEduca. Per això, informem a familiars i alumnes que, a partir d’ara, poden consultar i també rebre aquesta informació al vostre correu (informació de faltes d’assistència en temps real, avisos, notificacions, etc.).

QUÈ ÉS iEDUCA?

iEduca és una eina de gestió i comunicació per a centres educatius. Tots els usuaris del centre treballen sobre la mateixa base de dades per poder tenir tota la informació a mà i en temps real.

Sabem la importància que té per a les famílies estar informat en tot moment dels seus fills, per això iEduca també els fa partícips del seu dia a dia.

COM PODEM ACCEDIR-HI?

  • La generació de l’usuari i contrasenya d’accés a iEduca és automàtica. Rebreu les credencials al correu electrònic que es va indicar en el moment de realitzar la matrícula i ja podreu accedir a la plataforma per consultar la informació dels vostres fills. Podeu consultar al tutor qualsevol incidència amb les vostres dades.
  • Teniu dues maneres d’accedir a la plataforma:
    • Des d’un ordinador podeu dirigir-vos a l’adreça: https://login.ieduca.com/ buscar el
      nom del centre i introduir l’usuari i contrasenya.
    • També podeu accedir a iEduca des d’un dispositiu mòbil o tauleta descarregant l’app iEduca Tokapp disponible a: App Store o Google Play del vostre telèfon.

US DEIXEM LA GUIA D’ÚS PER A QUE SEGUIU TOTS ELS PASSOS:

-Guia d’ús per a les famílies

-Guia d’instal·lació de l’APP