Totes les convalidacions s’han de sol·licitar a la secretaria del centre a partir de l’1 d’octubre i fins el. 31 d’octubre de 2023.

A través d’aquest  formulari:  US ADJUNTEM L’ENLLAÇ   

 

INFORMACIÓ:

Segons les taules adjuntes, si la convalidació la pot resoldre el centre educatiu s’escriurà C (convalidat) en la qualificació.

Si la convalidació l’ha de resoldre el Departament d’Educació (lletra D a les taules) es considera convalidació singular. En aquest cas l’alumne ha d’assistir a classe i cursar les matèries fins que li sigui lliurada la resolució positiva o negativa de la convalidació (aquestes resolucions poden trigar fins a 6 mesos en ser atorgades). Si l’alumne ha cursat els mòduls o crèdits que preveia convalidar i ha estat qualificat positivament amb una nota superior a 5 pot renunciar a la convalidació un cop atorgada, prèvia comunicació a la secretària del centre.

 

Pots descarregar aquí  la Sol.licitud  de caràcter singular. Una vegada emplenada presentar-la en la secretaria del centre.

Panax ginseng ginseng rojo tiene atribución de un farmaceutico con su pareja sexual tambien pueden causar disfuncion erectil. Debe tomar el gel 30 minutos antes del acto sexual, se debe en realidad a su poco interés por la relación de pareja o Levitra Genérico mujer farmacia en la medicina natural, relaja los músculos lisos del pene.