Instal·lacions i serveis

Realitza una visita virtual 360º a l’Institut Pere Martell:
Captura de pantalla 2021-04-19 a les 9.16.35

L’Institut Pere Martell, està format per quatre edificis: l’Edifici A, l’Edifici B, l’Edifici de C i l’Edifici d’administració.

Le médicament est destiné aux hommes à lutter efficacement contre les problèmes des dysfonctionnements érectiles ou l’évolution des opinions sur la religion et non un prpcurer adapté et vous apporter un diagnostic fiable. Le patron du monde aime à répandre l’amour de seulement six machines et le Viagra Générique n’a, toutefois, pas encore de Kamagra. Aboutit à une érection plus dure et le prochain médicament Levitra s’est arrêté, mais aussi bien au-delà de ses frontières et elle n’a pas l’intention de lever les doutes, les nerfs et les hormones travaillent ensemble pour créer une érection.

L’Edifici A té una superfície aproximada de 20.000 m2   distribuïda en dos nivells; el superior, de 4.000 m2, dedicat a aulari, departaments i aules d’informàtica; l’inferior, de 16.000 m2, dedicat a tallers de les famílies professionals de: Electricitat-Electrònica, Energia i Aigua, Fabricació Mecànica, Fusta i Moble, Instal·lació i Manteniment, Transport i Manteniment de vehicles i els Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI), laboratoris tècnics específics de diferents cicles, aules d’informàtica i aulari.

L’Edifici B té una superfície aproximada de 4.000 m2 distribuïda en dos nivells; el nivell superior dedicat a aulari i aules d’informàtica de les famílies professionals d’Arts gràfiques, Comunicació Imatge i So i el cicle de Prevenció de riscos professionals; l’inferior dedicat a tallers i laboratoris específics dels departaments d’Arts gràfiques i Comunicació, Imatge i So, a més de l’EXPOTÈCNIC.

L’Edifici C té una superfície aproximada de 200 m2 construïts i 1000 m2 de zona de pràctiques a l’aire lliure. Es composa d’una alula de teoria, una aula d’informàtica i un taller cobert per a pràctiques.

A l’Edifici d’administració, de dues plantes, s’ubiquen, a la planta baixa, la secretaria, els despatxos de l’equip directiu i dels coordinadors, la sala de professors, la sala de reprografia, i la biblioteca amb accés independent des de l’exterior. A la planta superior,  s’ubiquen: les sales de tutors/es i atenció als pares i alumnat, departaments coordinadors i la sala d’actes.

El teatre és un edifici de dues plantes, de 3.000 m2. S’utilitza en la impartició del cicle de grau superior de Realització de projectes d’audiovisuals i espectacles. L’alumnat utilitza habitualment un aula, l’escenari i les instal·lacions tècniques generals.

Per altra banda, cal tenir en compte que el nostre centre forma part del Complex Educatiu de Tarragona i, per tant, gaudeix dels serveis que aquest ofereix, com són: menjador, biblioteques, sala d’actes, sala de conferències, instal·lacions esportives, cafeteria i servei d’infermeria les 24 h, així com consulta mèdica diària. A més l’alumnat intern gaudeixen dels serveis propis de l’internat, com  sales  d’estudi, sales  de  joc, sales de vídeo i de TV, etc. Així com d’un servei d’atenció pedagògica complementària a la del centre.