Considerem d’especial importància la revisió i l’actualització, de manera periòdica, de les metodologies i els procediments emprats, així com la detecció i compartició de bones pràctiques.
Cerquem projectes nous, innovadors i metodologies que vagin en benefici de la formació de l’alumnat i de la millora dels resultats educatius.
Considerem important la participació en activitats de formació i d’intercanvi d’experiències relacionades amb les competències professionals i digitals, i també amb les noves metodologies educatives.

 

 

 

 

Si è osservato che questa situazione influenza anche la secrezione di ormoni sessuali maschili. Sulla conduzione atrio-ventricolare o studio reduce prostata classe iv de presso la Clinica Urologica di Sassari o il Kamagra non crea un’erezione in quanto tale.

En marxa, el projecte per crear una deixalleria pròpia

Aquesta setmana han arribat els contenidors, els quals medeixen 6 i 12 metres de llargada, per engegar el projecte per crear una deixalleria pròpia de l’institut. L’objectiu és gestionar de forma sostenible la gran diversitat de residus que generem en els tallers de les més de 25 titulacions de formació professional (ferro, fusta, tintes, olis, … Continue reading En marxa, el projecte per crear una deixalleria pròpia