1a reunió de treball del projecte d’innovació del Ministerio de “Realitat Virtual a les Energies Renovables”

1a reunió de treball del projecte d’innovació del Ministerio de “Realitat Virtual a les Energies Renovables”

Els dies 14 i 15 de juny de 2022 els professors Alberto Polanco i Adolf Iglesias de l’Institut Pere Martell van assistir a la primera reunió de treball del projecte d’innovació de “Realitat Virtual a les Energies Renovables” amb els centres CIFP Aguas Nuevas d’Albacete, CIFP Somorrostro de Bilbao i INS As Mercedes de Lugo.

La trobada es va realitzar al CIFP Aguas Nuevas, a Albacete, com a centre coordinador del projecte que ha rebut un ajut del MEyFP dins de les convocatòria de l’any 2022.

El primer dia es va realitzar una primera reunió de presentació de l’equip on hi van participar les empreses Ingeteam i VSion. Ingeteam és una empresa dedicada al manteniment de parcs d’aerogeneradors i participa al projecte com a empresa col·laboradora. VSion es dedica als desenvolupaments de càpsules de realtitat virtual i és l’empresa que ha desenvolupat les experiències de RV a les EERR. Després de la reunió se’ns va convidar a  visitar el centre de FP i les seves instal·lacions.

L’endemà els centres vam poder conèixer les oficines d’Ingeteam acompanyats dels responsables de l’empresa i de la persona encarregada de la formació interna, part de la qual es realitza a partir de càpsules de RV.

Posteriorment, ens van acompanyar a la nau de la mateixa empresa on es van poder visitar les instal·lacions i tot el material tant didàctic com de magatzem que allí s’hi gestiona.

El projecte consisteix en la creació de càpsules de RV com a formació de PRL per al treballs de manteniment en un aerogenerador.

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte, cofinançat pel Ministeri d’Educación y FP i el Fondo Social Europeo, “REALIDAD VIRTUAL PARA LA FORMACIÓN EN ENERGÍAS RENOVABLES”: AMB EL CIFP AGUAS NUEVAS (AGUAS NUEVAS – ALBACETE) , CENTRO DE FORMACIÓN SOMORROSTRO, CIFP AS MERCEDES I L’EMPRESA INGETEAM POWER TECNOLOGY S.A -SERVICE.

Coordinació Comunicació
Els dies 14 i 15 de juny de 2022 els professors Alberto Polanco i Adolf Iglesias de l’Institut Pere Martell van assistir a la primera reunió de treball del ...