EXCEL·LÈNCIA TMV: Dinàmiques per implantar noves metodologies

EXCEL·LÈNCIA TMV: Dinàmiques per implantar noves metodologies

Des d’Activa FP hem fet una dinàmica per tal de detectar inquietuds sobre la implantació de metodologies actives. Ens hem aplegat els professors i professores que actualment desenvolupem mòduls dual al Departament de Transport i Manteniment de Vehicles i mitjançant l’activitat dels #6barrets_per_pensar hem extret conclusions conjuntes. Esperem que d’aquí esdevinguin actuacions que puguin arribar a tot el claustre i sobretot que serveixi de recolzament a experimentar amb les noves metodologies que potencien les habilitats del nostre alumnat.

L’Institut Pere Martell de Tarragona ha estat seleccionat per formar part de la xarxa de centres d’excel·lència de Formació Professional en el sector de l’automòbil. Aquesta activitat està inclosa en aquesta convocatòria d’ajuts, procedents del component 20 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, engegada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports servirà per impulsar la formació, la innovació, les noves metodologies i les últimes tecnologies al servei l’FP.

Finançat pel Ministerio de Educación, Formación Profesional y Deportes i per la Unió Europea Next GenerationEU:

User Avatar
Coordinació Comunicació
Des d'Activa FP hem fet una dinàmica per tal de detectar inquietuds sobre la implantació de metodologies actives. Ens hem aplegat els professors i professores que actualment desenvolupem mòduls ...