BMW Oliva Motor col·labora en la formació dels estudiants de l’Institut Pere Martell

BMW Oliva Motor col·labora en la formació dels estudiants de l’Institut Pere Martell

El Concessionari entrega a l’Institut un motor BMW de benzina de última generació Model B38 en la col·laboració amb la formació de Talent.

BMW Oliva Motor ha fet entrega l’Institut Pere Martell d’un motor de benzina de 3 cilindres amb la finalitat de seguir millorant la relació i col·laboració entre l’Institut i el Concessionari Oliva Motor. L’entrega d’aquest material va anar a càrrec de Ricard Ferrando, Cap del Dept. Postvenda d’Oliva Motor acompanyat del Cap de Districte BMW/MINI de Catalunya-Balears, Jesús Martín.

Addicionalment a aquesta entrega un dels professors de l’Institut, tindrà l’oportunitat d’assistir a un dels cursos de Formació Tècnica del Catàleg Formatiu 2020 de BMW Group a Madrid.

El passat 30 d’agost va finalitzar la primera edició del programa Campus BMW organitzat per BMW Group, dirigit a promoure a futurs talents tècnics que hagin finalitzat les pràctiques de formació reglada al Concessionari. En aquesta primera edició, un dels alumnes de l’Institut Pere Martell, Jordi Salvat, ha assolit durant el programa la Certificació de Tècnic BMW Group.

Les diverses marques que conformen el Grup Oliva porten gairebé 20 anys col·laborant en l’aprenentatge i formació d´alumnes de la branca de Transport i Manteniment de Vehicles de l’Institut Pere Martell. 

Peu de foto: D’esquerra a dreta: Roger Segarra (Cap de dept. Electromecànica de vehicles), Josep Fresneda (Cap dept. de Carrosseria i Automoció), Angel L. Miguel (Director), Ricard Ferrando (Cap dept. Postvenda Oliva Motor), Jesús Martín (Cap de districte BMW/MINI Catalunya-Balears), Jordi Salvat (exalumne i actualment empleat d’ Oliva Motor) i Javier Abad (Cap d’ Estudis de FPEmpresa).

User Avatar
Coordinació Comunicació
El Concessionari entrega a l’Institut un motor BMW de benzina de última generació Model B38 en la col·laboració amb la formació de Talent. BMW Oliva Motor ha fet entrega l’Institut Pere Martell d’un motor de benzina de 3 cilindres amb la ...