Col·laboració amb l’Institut Obert de Catalunya

Col·laboració amb l’Institut Obert de Catalunya

L’Institut Pere Martell ha col·laborat amb l’Institut Obert de Catalunya (IOC) a les jornades tècniques del mòdul professional d’Instal·lacions fotovoltaiques. Els passats dissabtes dia 8,17 i 22 de maig l’alumnat que cursa el CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques en modalitat telemàtica han pogut aprofitar les instal·lacions fotovoltaiques del taller d’Energies Renovables del centre per a poder posar en pràctica tot el coneixement que havies adquirit durant la seva formació a distància.  

L’alumnat va ser acompanyat durant tots els dies pel professorat del departament d’Energia i Aigua que els van tutoritzar durant la realització de diferents pràctiques en instal·lacions fotovoltaiques aïllades i connectades a la xarxa. L’experiència va resultar molt profitosa per als participants que van poder treballar en una instal·lació fotovoltaica completa i real.

Coordinació Comunicació
L’Institut Pere Martell ha col·laborat amb l’Institut Obert de Catalunya (IOC) a les jornades tècniques del mòdul professional d’Instal·lacions fotovoltaiques. Els passats dissabtes dia 8,17 i 22 de maig ...