El projecte del Ministerio “Realidad virtual para la formación en energías renovables” segueix creant sinèrgies

El projecte del Ministerio “Realidad virtual para la formación en energías renovables” segueix creant sinèrgies

Els dies 30 i 31 de març es va realitzar la segona visita de treball del projecte d’innovació “Realidad virtual para la formación en energías renovables”. Aquest cop la trobada s’ha efectuat al CIFP As Mercedes de Lugo i ha comptat amb l’assistència de la resta dels centres que hi participen: CIFP Aguas Nuevas d’Albacete i el CIFP Somorrostro de Vizcaya.

La reunió va servir per a fer el seguiment de l’estat del proyecte i treballar per a la seva posible continuïtat. Així mateix,  el professorat ens va presentar les instal·lacions del que és el centre de referencia de les energies renovables a la provincia de Lugo.

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte, cofinançat pel Ministeri d’Educación y FP i el Fondo Social Europeo, “REALIDAD VIRTUAL PARA LA FORMACIÓN EN ENERGÍAS RENOVABLES”: AMB EL CIFP AGUAS NUEVAS (AGUAS NUEVAS – ALBACETE) , CENTRO DE FORMACIÓN SOMORROSTRO, CIFP AS MERCEDES I L’EMPRESA INGETEAM POWER TECNOLOGY S.A -SERVICE.

User Avatar
Coordinació Comunicació
Els dies 30 i 31 de març es va realitzar la segona visita de treball del projecte d’innovació “Realidad virtual para la formación en energías renovables”. Aquest cop la ...