Estada Erasmus+ de professorat d’Imatge i So a Florència

Estada Erasmus+ de professorat d’Imatge i So a Florència

La professora del CFGS de Realització de projectes d’audiovisuals i espectacles, Imma Gandia, ha visitat aquesta setmana la Scuola di cinema “Immagina” de Florència. Durant la seva visita ha pogut observar les classes de diferents cursos, com el d’interpretació, doblatge i el de realització de cinema. 
Aquesta visita ha estat possible gràcies a la coordinació de mobilitat de l’Institut, que gestiona les beques Erasmus+ que contemplen la formació de professors a través de l’observació en escoles o empreses, aquesta modalitat s’anomena en anglès “job shadowing”.  Amb aquest treball, l’equip docent de l’INS Pere Martell pot portar innovacions en l’àmbit de l’educació i l’empresa de tota Europa a les nostres aules.
El director artístic de l’escola és Giuseppe Ferlito, que ha dirigit diferents films independents en Itàlia. Ferlito dóna classes d’interpretació i direcció d’actors en aquest centre.visita a florència.  
Al voltant de 160 alumnes estudien cada any en aquesta institució, entre les classes de modalitat presencial i online. A més de les mencionades anteriorment, a aquesta escola florentina es poden cursar disciplines com muntatge, escenografia cinematogràfica, periodisme cinematogràfic o el curs de dicció i comunicació eficaç.  

User Avatar
Coordinació Comunicació
La professora del CFGS de Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles, Imma Gandia, ha visitat aquesta setmana la Scuola di cinema "Immagina" de Florència. Durant la seva visita ha ...