L’INS Pere Martell a la cloenda de “Rodatge maleït”

L’INS Pere Martell a la cloenda de “Rodatge maleït”

L’Institut Pere Martell va participar a l’acte de cloenda de “Rodatge Maleït” representats per Òscar Merino i Raul Escarbajal alumnes del CFGS de Realització de Projectes d’Audiovisuals i Espectacles.  

‘Rodatge Maleït’ era un passatge del terror estrenat dins del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges que s’ubicava a l’edifici del Centre Cultural Miramar.

Aquest projecte innovador va ser creat per la Direcció General de Formació Professional del Departament d’Educació amb alumnat d’FP i d’ensenyaments de règim especial d’arts plàstiques i disseny i d’arts escèniques de tot Catalunya.

Era una activitat ambientada en un antic estudi cinematogràfic abandonat i que busca la connexió amb el món del cinema i la temàtica del Festival en què l’alumnat implicat s’encarregava de la posada en marxa d’aquest espai vivencial, amb tot el que comporta: muntatge i realització del circuit, peces i equipaments necessaris, actors i actrius, decorats, mobiliari, efectes especials, vestuari, perruqueria, maquillatge, retolació, audiovisuals, so, regidoria, etc.

En concret el nostre alumnat de la Família d’Imatge i So es va encarregar del disseny sonor, des de la gravació fins a la postproducció, d’algunes de les terrorífiques estances i personatges. Sens dubte va ser una activitat molt motivadora i que en la qual el nostre alumnat va gaudir i aprendre a la vegada.

Coordinació Comunicació
L’Institut Pere Martell va participar a l’acte de cloenda de “Rodatge Maleït” representats per Òscar Merino i Raul Escarbajal alumnes del CFGS de Realització de Projectes d’Audiovisuals i Espectacles. ...