L’INS Pere Martell amplia la seva oferta de Formació Professional

L’INS Pere Martell amplia la seva oferta de Formació Professional

El centre ofereix 3 nous cicles formatius i 2 cursos d’especialització

L’Institut Pere Martell ha ampliat la seva oferta en formació professional per al curs 2022-23. El centre compta amb 3 nous cicles formatius com són el CFGM de Vídeo, discjòquei i so, el CFGM de Conducció de vehicles de transport per carretera i el CFGS Disseny i moblament, convertint-se en el primer centre públic del Camp de Tarragona en impartir-los.

Per altra banda, també s’imparteixen 2 nous cursos d’especialització:

el de Ciberseguretat en entorns de les tecnologies d’operació i el de Manteniment de vehicles híbrids i elèctrics. Aquests són cursos per aprofundir coneixements després d’haver cursat un cicle formatiu.

El director de l’Institut Pere Martell, Josep Maria Pallarés, destaca que aquest increment respon a la demanda de nous perfils professionals i persones qualificades per tal de fer més competitives les empreses. Així ho demostra l’elevat nivell d’inserció laboral de l’alumnat que es gradua a la formació professional.

L’Institut Pere Martell ofereix moltes possibilitats per estudiar: amb més de 20 titulacions de cicles formatius de grau mitjà i superior de 8 famílies professionals diferents, també compta amb cursos d’especialització, 8 Programes de Formació i Inserció, formació professionalitzadora i 3 certificats de professionalitat.

Coordinació Comunicació
El centre ofereix 3 nous cicles formatius i 2 cursos d’especialització L’Institut Pere Martell ha ampliat la seva oferta en formació professional per al curs 2022-23. El centre compta amb ...