L’Institut Pere Martell és pioner en certificar-se com a Blackmagic Design Training Partner

L’Institut Pere Martell és pioner en certificar-se com a Blackmagic Design Training Partner

L’Institut Pere Martell és pioner a Catalunya i Espanya en aconseguir ser Blackmagic Design Certified Training Partner. Això significa que el centre forma part de la xarxa d’instructors certificats i centres de formació especialitzats en la capacitació i certificació per al reconegut software de correcció de color: DaVinci Resolve. Aquest reconeixement, també implica que a partir d’ara l’alumnat del CFGS de Realització de Projectes d’Audiovisuals i Espectacles amb els coneixements adquirits en els mòduls de postproducció també  es podran certificar de manera oficial per Blackmagic realitzant les proves oficials corresponents.

D’aquesta manera s’engega una nova etapa de col·laboració entre Blackmagic i l’institut per apropar aquestes eines de treball a aquells estudiants i professionals interessats a conèixer en profunditat el hardware i software de Blackmagic Design. Des del seu llançament, DaVinci Resolve ha evolucionat fins a convertir-se en un editor de vídeo complet: edició professional, correcció de color i post-producció d’àudio amb Fairlight, que ofereix una varietat d’opcions avançades en un sol flux de treball integrat.

Josep Maria Grau, instructor especialitzat en Blackmagic Design de l’Institut Pere Martell, destaca que “aquest reconeixement és important a nivell de centre perquè genera sinèrgies entre l’empresa i l’institut i ens situa com a capdavanters en la formació en les tecnologies més actuals. Per altra banda, genera valor afegit als nostres estudis d’Imatge i So perquè l’alumnat del nostre centre podrà adquirir, al mateix temps, una altra titulació de capacitació oficial, que és reconeguda i molt valorada pels professionals del sector audiovisual que desenvolupen la seva feina en l’àmbit de la postproducció. Formar als futurs professionals amb les mateixes dinàmiques de treball avançades de les productores del sector els assegura comptar amb la preparació adequada a l’hora de buscar feina.”

Aquesta certificació s’ha pogut obtenir gràcies a que el centre disposa d’un instructor especialitzat i l’equipament necessari. Recordem que una de les últimes inversions de l’Institut Pere Martell va ser per a la millora dels estudis de televisió, que utilitza  l’alumnat de segon curs del CFGS de Realització de Projectes d’Audiovisuals i Espectacles. Aquest equipament inclou múltiples càmeres Ursa Broadcast, un mesclador ATEM Television Studio Pro 4K i un panell de control ATEM 1 M / I Advanced Panell i ATEM Camera Control Panel, tots ells de Blackmagic Design.  En aquest sentit, cal destacar que l’Institut Pere Martell aposta, dins de les seves possibilitats, per la qualificació de l’alumnat d’acord amb les últimes tecnologies de cada sector.

Coordinació Comunicació
L’Institut Pere Martell és pioner a Catalunya i Espanya en aconseguir ser Blackmagic Design Certified Training Partner. Això significa que el centre forma part de la xarxa d’instructors certificats i ...