Taller de Vinagres FORVM a l’Institut Pere Martell

Taller de Vinagres FORVM a l’Institut Pere Martell

El dimecres 25 de maig hem tingut la gran sort de poder realitzar el Taller Vinagres Forvm dels Cellers Avgvstvs de la mà del seu director comercial Albert Roca.

L’Albert ens ha deixat del tot bocabadats amb els tastets i les seves espectaculars elaboracions que hem tingut el plaer de degustar. Un gran comunicador, una gran empresa familiar, amb molts valors i molta expertesa. L’alumnat del PFI-PTT d’Auxiliar d’Hoteleria: Cuina i Càtering i els seus docents, agraïm enormement tota la informació, les reflexions i anècdotes sobre el món culinari i dels seus productes. Tant els seus vins com els seus vinagres ens han conquistat.

Coneixíem el vinagre Forvm Chardonnay perquè el vàrem utilitzar com a producte del nostre Territori a la Mostra-Concurs Gastronòmic de Girona, en el qual vàrem rebre el primer premi. De totes maneres hem après la seva història, elaboració i aplicacions en el marc gastronòmic.

User Avatar
Coordinació Comunicació
El dimecres 25 de maig hem tingut la gran sort de poder realitzar el Taller Vinagres Forvm dels Cellers Avgvstvs de la mà del seu director comercial Albert Roca. L’Albert ...