8M, visibilitzem la dona amb perfil industrial

8M, visibilitzem la dona amb perfil industrial

El 8M sempre és una data especial per al nostre centre, ja que cada any realitzem diverses accions per visibilitzar la dona amb perfil industrial.

El dimecres 6 de març, l’empresa Blau Mat i el Departament d’Arts Gràfiques van vinilar les vidrieres de l’entrada principal de l’Edifici B amb un disseny per a la promoció i defensa dels drets de les dones al treball. Els participants van tenir l’oportunitat d’aprendre sobre la col·locació de vinils, una activitat que simbolitza l’habilitat, la precisió i la dedicació que es requereixen per aconseguir resultats òptims. Però més enllà de la tècnica, l’acte va girar entorn de la lluita per la igualtat de drets de les dones. Es va comptar amb la col·laboració del Departarment d’Imatge i So.

Una altra de les activitats sobre el 8M d’aquest curs és el projecte Gastrowoman inclòs en el mòdul de síntesi del CFGM de Preimpressió digital, en què els protagonistes han estat l’alumnat de la Família d’Arts Gràfiques, el PFI d’Auxiliar de cuina i el PFI d’Auxiliar de vivers i jardins, amb la col·laboració d’altres departaments. El dijous dia 7 de març, es va realitzar una taula rodona amb empresaries i emprenedores de diversos perfils, del qual es va enregistrar un podcast. Després es van exposar i es van vendre productes realitzats per l’alumnat implicat. Tota la recaptació s’ha donat a l’Associació Heroïnes Anònimes.

Us deixem amb aquesta galeria de fotografies d’aquests actes:

User Avatar
Coordinació Comunicació
El 8M sempre és una data especial per al nostre centre, ja que cada any realitzem diverses accions per visibilitzar la dona amb perfil industrial. El dimecres 6 de març, l'empresa ...