Bona acollida de la tercera jornada de llengües

Bona acollida de la tercera jornada de llengües

Per tercer any consecutiu, amb el propòsit d’emfatitzar la importància de les llengües, des del Departament de Llengües de l’Institut Pere Martell es va organitzar el passat 11 d’abril una jornada amb diverses activitats culturals.

La xerrada d’Aline Verschelde i Taike Vanhooren (Vives University, Bèlgica), col·laboradores del Centre Internacional de la Universitat Rovira i Virgili (URV) en el marc del programa Erasmus+ va obrir aquest esdeveniment. Les ponents van explicar la seva experiència d’una estada a l’estranger, tot compartint amb els alumnes les seves recomanacions. Posteriorment, un grup d’alumnes del centre va presentar alguns detalls i peculiaritats sobre les seves respectives llengües maternes, tot il·lustrant la gran diversitat de procedència del nostre alumnat. Una competició multilingüe, el ja tradicional Quiz, va amenitzar la franja central de la jornada. Els guanyadors van ser els membres de l’equip Satellite Crew. Va tancar la diada una projecció d’un episodi de la coneguda sèrie britànica Black Mirror, la qual va permetre realitzar un seguit d’activitats en llengua anglesa sobre els aspectes polèmics de les xarxes socials d’internet.

Cal remarcar l’excel·lent acollida que han tingut les activitats, les quals han comptat amb l’assistència d’un gran nombre d’alumnes de les diferents famílies professionals. 

User Avatar
Coordinació Comunicació
Per tercer any consecutiu, amb el propòsit d’emfatitzar la importància de les llengües, des del Departament de Llengües de l’Institut Pere Martell es va organitzar el passat ...