CaixaBank Dualiza i FPEmpresa reconeixen l’Institut Pere Martell com “un dels més innovadors del país”

CaixaBank Dualiza i FPEmpresa reconeixen l’Institut Pere Martell com “un dels més innovadors del país”

El centre tarragoní lidera el projecte ‘Disseny i fabricació d’una estació formativa per a l’aprenentatge d’instal·lacions de canonada industrial’

La VI Convocatòria d’Ajuts de CaixaBank Dualiza i l’Associació de Centres de Formació Professional FPEmpresa van reconèixer el projecte ‘Disseny i fabricació d’una estació formativa per a l’aprenentatge d’instal·lacions de canonada industrial’, liderat per l’Institut Pere Martell de Tarragona i amb la col·laboració del Centro Menesiano ZamoraJoven.

Dins la convocatòria d’ajuts, es van seleccionar els 30 projectes d’FP més innovadors del país i que més impacte generin en la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible. El projecte de l’Institut Pere Martell ha estat l’únic seleccionat de la província de Tarragona, juntament amb 4 projectes més de Barcelona.

El projecte pretén crear una estació formativa i les unitats didàctiques corresponents, que propiciïn la igualtat d’oportunitats d’inserció entre l’alumnat dels dos centres i compta amb la col·laboració de les empreses Ipsum Proyectos Industriales S. L., de Tarragona i Talleres Saludes S. L., de Villaralbo (Zamora).

Cada centre educatiu participant aportarà les diferents necessitats que demanen el sector empresarial on es troben englobats, on crearan i posaran en funcionament una estació formativa, que serà prou versàtil per adequar-la a les necessitats que demanin empreses del sector i que millori les competències de l’alumnat per afrontar una òptima incorporació al mercat laboral.

El cap d’estudis d’FP Empresa de l’Institut Pere Martell, Aitor Lallana, valora molt positivament aquest nou reconeixement ja que “permet visibilitzar la importància del sector del metall i la fabricació mecànica en el nostre territori. Per altra banda, els projectes innovadors en què participa el centre permeten seguir oferint al nostre alumnat una formació professional de qualitat, compromesa amb els ODS i encarada a les noves necessitats productives”.

Coordinació Comunicació
El centre tarragoní lidera el projecte 'Disseny i fabricació d'una estació formativa per a l'aprenentatge d'instal·lacions de canonada industrial' La VI Convocatòria d'Ajuts de CaixaBank Dualiza i l'Associació de Centres ...