El PFI-PTT d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering i l’Escola Solc col·laboren per fer panellets

El PFI-PTT d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering i l’Escola Solc col·laboren per fer panellets

Sota el títol “No perdem les tradicions, FEM PANELLETS PER TOTS SANTS”, es va realitzar una activitat col·laborativa entre el grup de PFI-PTT d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering i l’Escola Solc.

En aquesta activitat conjunta l’alumnat es va repartir les tasques de preparació de la recepta: des de l’Escola SOLC es va preparar la recepta a l’aula amb la seva professora, i per altra banda l’alumnat de PFI-PTT Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering va preparar el material i els ingredients per la realització dels panellets.

Finalment tots junta van realització de la massa dels panellets, i també van
elaborar i coure els panellets de gustos variats, n’hi havia per tots els gustos: xocolata, coco, pinyons, ametlles, nous, cireres i cafè…
El resultat va ser espectacular: l’alumnat es va ajudar i col·laborar en tot moment i finalment es van poder repartir els panellets que estaven boníssims! Mmmmmmm!

Felicitats per la feina!

User Avatar
Coordinació Comunicació
Sota el títol “No perdem les tradicions, FEM PANELLETS PER TOTS SANTS”, es va realitzar una activitat col·laborativa entre el grup de PFI-PTT d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering i ...