Sota el títol “No perdem les tradicions, FEM PANELLETS PER TOTS SANTS”, es va realitzar una activitat col·laborativa entre el grup de PFI-PTT d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering i l’Escola Solc.
En aquesta activitat conjunta l’alumnat es va repartir les tasques de preparació de la recepta: des de l’Escola SOLC es va preparar la recepta a l’aula amb la seva professora, i per altra banda l’alumnat de PFI-PTT Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering va preparar el material i els ingredients per la realització dels panellets.
Finalment tots junta van realització de la massa dels panellets, i també van
elaborar i coure els panellets de gustos variats, n’hi havia per tots els gustos: xocolata, coco, pinyons, ametlles, nous, cireres i cafè…
El resultat va ser espectacular: l’alumnat es va ajudar i col·laborar en tot moment i finalment es van poder repartir els panellets que estaven boníssims! Mmmmmmm!
Felicitats per la feina!