El professorat de Fabricació Mecànica segueix perfeccionant la soldadura robotitzada

El professorat de Fabricació Mecànica segueix perfeccionant la soldadura robotitzada

El professorat de Fabricació Mecànica han realitzat noves formacions, en el marc del projecte “Exhibición colaborativa y modernización de la formación profesional con la soldadura robotizada en la industria 4.0”

La primera part, va ser una formació online per part de l’empresa Universal Robots impartit per Carlos Perez, que es el responsable d’Educació d’UR en Espanya. El diferents docents de la resta d’instituts participants (La Mennais ZamoraJove, Institut Pere Martell, IES Universidad Laboral Ourense i IES Politècnic) van rebre la formació tenint el robot cadascú de manera física. Van fer la posada a punt, connexió i entorn del sistema.

A més a més, els dies 17 i 29 de novembre i el 12 de desembre també es va rebre una formació on-line, per part l’empresa Voestalpine Böhler Welding amb el formador Javier Garcia, tècnic comercial Böhler. En aquesta part, es va centrar mes amb la maquina de soldeig i l’entorn del Cobot de soldadura realizant diferents posicions de soldadura amb el Cobot

Ambdues formacions han estat molt profitoses per part dels docents de tots els centres, i poder començar a treballar amb ells en les nostres classes.

Aquest és un projecte seleccionat en la convocatòria del 2021 de les ajudes destinades a la realització de projectes d’innovació i investigació aplicades i transferència del coneixement en Formació Professional del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

User Avatar
Coordinació Comunicació
El professorat de Fabricació Mecànica han realitzat noves formacions, en el marc del projecte “Exhibición colaborativa y modernización de la formación profesional con la soldadura robotizada en la industria ...