Èxit de la 2a edició de Tallers d’emprenedoria

Èxit de la 2a edició de Tallers d’emprenedoria

Uns 400 alumnes han participat a la 2a edició dels Tallers d’Emprenedoria de l’Institut Pere Martell, organitzats des de la coordinació d’Emprenedoria. Aquesta formació és un complement als continguts i habilitats de cada cicle formatiu que de ben segur els serà molt útil en el seu futur professional. Els objectius eren fomentar i valorar la capacitat creativa de l’alumnat relacionada amb el currículum i les propostes innovadores, promovent les seves inquietuds, el treball en equip, la confiança en un mateix i la perseverança per trobar noves respostes o produir transformacions. Així mateix, es pretenia promoure l’esperit emprenedor de l’alumnat i del professorat amb el suport formatiu d’experts del territori en matèries específiques.

Els tallers estaven adreçats a l’alumnat de l’Institut Pere Martell de 2n curs de grau mitjà i superior que estiguessin cursant el mòdul de projectes. Les noves aules d’emprenedoria han estat l’escenari perfecte per acollir als 8 ponents convidats que impartien cada sessió de 4 hores, des del 19 d’ocutbre al 23 de novembre.

Aquests han estat els tallers i ponents d’aquesta edició:

Taller 1. Treballem les soft-skills and vocational-skills i autoconeixement emprenedor, amb Maria Boada.

Taller 2. Emprenedoria. Generació d’idees i transformació en projectes de negoci, amb Diego Anton

Taller 3. Experiències de fracàs i èxit. Viabilitat econòmica i financera dels projectes, amb Lluís Carreras Roig

Taller 4. Design thinking i innovació. Prototipatge i validació d’idees, amb Anna Almenar i Carlota Cadenas

Taller 5. Màrqueting i Branding, amb Santi Ariste  i Irene Suau

Taller 6. Formes de finançar projectes de negoci. Presentació a inversors, Anna Almenar i Carlota Cadenas

Taller 7. Emprendre sense recursos, amb Pedro Rojas. 
Taller 8. Linkedin per a joves emprenedors, amb Anna Morros. 

El servei d’emprenedoria de l’Institut Pere Martell té com objectiu fomentar l’esperit emprenedor de la comunitat educativa a través de formacions, participació en concursos i assessorament i recolzament de projectes emprenedors. 

Coordinació Comunicació
Uns 400 alumnes han participat a la 2a edició dels Tallers d’Emprenedoria de l’Institut Pere Martell, organitzats des de la coordinació d’Emprenedoria. Aquesta formació és un complement als continguts ...