El professorat rep formació de simuladors de soldadura basats en realitat augmentada

El professorat rep formació de simuladors de soldadura basats en realitat augmentada

Els professors del Departament de Fabricació Mecànica de l’Institut Pere Martell han rebut la formació necessària, per part de l’empresa Seabery, per poder utilitzar els simuladors de soldadura basats en Realitat Augmentada i el seu entorn de treball.

Dins del marc de la convocatòria d’ajudes destinades a la realització de projectes d’innovació aplicada i transferència del coneixement en la Formació Professional del Sistema Educatiu publicada pel Ministerio de Educación y Formación Profesional el passat curs 2019, el projecte presentat per l’Institut Pere Martell “ Innovación Tecnológica y metodológica en formación de processos de soldadura basados en realidad aumentada” va ser un dels projectes seleccionats.

En aquest projecte hi col·laboren els  Instituts IES Miralbueno de Zaragoza, l’IES Inventor Cosme García de Logroño y Goierri Eskola d’Ordizia, juntament amb l’empresa Augmented Training Services, S.L).

User Avatar
Coordinació Comunicació
Els professors del Departament de Fabricació Mecànica de l’Institut Pere Martell han rebut la formació necessària, per part de l’empresa Seabery, per poder utilitzar els simuladors de soldadura basats ...