EXCEL·LÈNCIA TMV: Bons resultats de la formació en ABR del professorat

EXCEL·LÈNCIA TMV: Bons resultats de la formació en ABR del professorat

L’Institut Pere Martell compromès amb la transformació metodològica, ha realitzat una formació en ABR (aprenentatge basat en reptes) per al professorat. Aquesta formació té una durada de dues sessions presencials de 5 h cadascuna. Gràcies a la coordinació entre ActivaFP, Emprenedoria i el projecte d’Excel·lència vam contactar amb l’empresa formadora Let’s Go! amb seu a Getxo (Bizkaia), centrada en el desenvolupament de projectes d’innovació i (intra)emprenedoria en organitzacions, dinamització d’entorns professionals i formació en metodologies d’innovació.

La primera sessió es va centrar en conèixer a fons com treballar en l’ABR d’una manera molt dinàmica i divertida. I posteriorment, es va plantejar un repte a resoldre en aquesta metodologia. Tot plegat, ha servit per a crear una estructura comuna dels reptes que es treballin als centres i que estigui a disposició de qualsevol membre del professorat.

L’Institut Pere Martell de Tarragona ha estat seleccionat per formar part de la xarxa de centres d’excel·lència de Formació Professional en el sector de l’automòbil. Aquesta activitat està inclosa en aquesta convocatòria d’ajuts, procedents del component 20 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, engegada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports servirà per impulsar la formació, la innovació, les noves metodologies i les últimes tecnologies al servei l’FP.

Finançat pel Ministerio de Educación, Formación Profesional y Deportes i per la Unió Europea Next GenerationEU:

Coordinació Comunicació
L’Institut Pere Martell compromès amb la transformació metodològica, ha realitzat una formació en ABR (aprenentatge basat en reptes) per al professorat. Aquesta formació té una durada de dues sessions ...