EXCEL·LÈNCIA TMV: Participem al Congrés FP Mobility’23

EXCEL·LÈNCIA TMV: Participem al Congrés FP Mobility’23

El 19 d’octubre els professors de l’Institut Pere Martell van participar en el Congrés FP Mobility’23 que va tenir lloc a Saragossa. Aquest congrés va reunir representants de la Xarxa Estatal de centres d’Excel·lència de FP del sector de l’automòbil, de les energies renovables i del transport i logística.

Durant aquest congrés, la consultora Smart Point, encarregada de portar a terme la prospecció de necessitats de perfils professionals de les tres famílies,  va presentar els resultats de l’estudi. Seguidament, es van realitzar taules de treball on el sector empresarial  i el sector educatiu van establir sinergies.

L’Institut Pere Martell de Tarragona ha estat seleccionat per formar part de la xarxa de centres d’excel·lència de Formació Professional en el sector de l’automòbil. Aquesta activitat està inclosa en aquesta convocatòria d’ajuts, procedents del component 20 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, engegada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports servirà per impulsar la formació, la innovació, les noves metodologies i les últimes tecnologies al servei l’FP.

Finançat pel Ministerio de Educación, Formación Profesional y Deportes i per la Unió Europea Next GenerationEU:

Coordinació Comunicació
El 19 d’octubre els professors de l’Institut Pere Martell van participar en el Congrés FP Mobility’23 que va tenir lloc a Saragossa. Aquest congrés va reunir representants de la ...