EXCEL·LÈNCIA TMV: Reunió de treball amb l’equip d’excel·lència

EXCEL·LÈNCIA TMV: Reunió de treball amb l’equip d’excel·lència

El dia 10 d’octubre  es va realitzar una reunió per preparar el Congrés que es durà a terme a Saragossa el dia 19 d’octubre i que tancarà el Projecte Primari 4 (Detecció de necessitats de perfils en el sector).

En aquesta reunió van assistir Emili Bertran i Toni Garcia, com a representants del Gremi Astave, Moises Gonzalez, com a tècnic de la Generalitat en la família de TMV i tots els membres de l’equip d’excel·lència de l’Institut Pere Martell.

La reunió també va servir per fer la presentació de la xarxa de centres d’excel·lència a Astave i al tècnic de la família (tot i que ja havíem col·laborat en altres moments) i per explicar en quins projectes s’està treballant a dia d’avui.

També es va presentar la nova figura creada dins de la família de TMV: el prospector. Donat el volum d’alumnes que cursen els diferents cicles de la família, uns 450, i el volum d’empreses que col·laboren en les FCT, formació Dual i altres; s’ha apostat per centralitzar aquesta relació en aquesta nova figura.

Per últim, es va tractar la preparació del congrés, on s’exposaran les dades extretes per l’empresa consultora després de realitzar més de 200 qüestionaris a informants clau del sector.

Arran de les conclusions extretes en aquest projecte primari 4, s’iniciarà el projecte primari 5 (Proposta de revisió curricular de les ofertes formatives que s’imparteixen en el centre).

L’Institut Pere Martell de Tarragona ha estat seleccionat per formar part de la xarxa de centres d’excel·lència de Formació Professional en el sector de l’automòbil. Aquesta activitat està inclosa en aquesta convocatòria d’ajuts, procedents del component 20 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, engegada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports servirà per impulsar la formació, la innovació, les noves metodologies i les últimes tecnologies al servei l’FP.

Finançat pel Ministerio de Educación, Formación Profesional y Deportes i per la Unió Europea Next GenerationEU:

User Avatar
Coordinació Comunicació
El dia 10 d’octubre  es va realitzar una reunió per preparar el Congrés que es durà a terme a Saragossa el dia 19 d’octubre i que tancarà el Projecte ...