EXCELÈNCIA TMV: Finalitza la formació sobre transformació tecnològica digital i metodològica

EXCELÈNCIA TMV: Finalitza la formació sobre transformació tecnològica digital i metodològica

Els dies 4 i 5 de setembre alguns professors del Institut Pere Martell van viatjar al País Basc per a finalitzar la formació de “transformació tecnològica digital i metodològica” que es va iniciar al juny.

Aquesta formació, que en total ha estat de 5 dies, vol aportar els coneixements necessaris per impulsar el canvi metodològic al nostre centre.

Han vist de primera mà que s’entén com a metodologia ETHAZI i també ha servit per crear una xarxa amb els altres instituts d’excel·lència de l’automòbil, així com amb centres d’excel·lència d’altres sectors productius.

També van tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions del institut CIFP Usurbil LHII on es treballa amb metodologia ETHAZI per aconseguir cicles d’alt rendiment.

En un futur, es treballaran projectes d’innovació amb aquests centres i amb altres durant les diferents fases del pla d’implantació de la xarxa de centres d’excel·lència. 

L’Institut Pere Martell de Tarragona ha estat seleccionat per formar part de la xarxa de centres d’excel·lència de Formació Professional en el sector de l’automòbil. Aquesta activitat està inclosa en aquesta convocatòria d’ajuts, procedents del component 20 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, engegada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports servirà per impulsar la formació, la innovació, les noves metodologies i les últimes tecnologies al servei l’FP.

Finançat pel Ministerio de Educación, Formación Profesional y Deportes i per la Unió Europea Next GenerationEU:

User Avatar
Coordinació Comunicació
Els dies 4 i 5 de setembre alguns professors del Institut Pere Martell van viatjar al País Basc per a finalitzar la formació de “transformació tecnològica digital i metodològica” ...