Excel·lència TMV: Trobada a Badajoz per avaluar l’estat del projecte 3.1 de digitalització

Excel·lència TMV: Trobada a Badajoz per avaluar l’estat del projecte 3.1 de digitalització

Trobada dels centres d’Excel·lència de les famílies de Transport i Manteniment de Vehicles a l’IES San José de Badajoz. Aquesta és una de les activitats de continuació i seguiment de les diferents fases del projecte primari 3.1 “Integració de la digitalització en els processos d’ensenyament aprenentatge en el sector de l’Automòbil” que el nostre centre du a terme com a membre de la xarxa de centres d’excel·lència de Formació Professional.

Els dies 27 i 28 de febrer han tingut lloc dues jornades on han participat els 5 instituts de la família TMV que formen part de la xarxa estatal de centres d’Excel·lència. S’ha fet un seguiment de l’estat dels diferents projectes relacionats amb la integració de la digitalització en els processos d’aprenentatge en el sector de l’automòbil, a més de l’intercanvi de bones pràctiques que donen altres perspectives a la resta de participants.

L’Institut Pere Martell de Tarragona ha estat seleccionat per formar part de la xarxa de centres d’excel·lència de Formació Professional en el sector de l’automòbil. Aquesta activitat està inclosa en aquesta convocatòria d’ajuts, procedents del component 20 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, engegada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports servirà per impulsar la formació, la innovació, les noves metodologies i les últimes tecnologies al servei l’FP.

Finançat pel Ministerio de Educación, Formación Profesional y Deportes i per la Unió Europea Next GenerationEU:

User Avatar
Coordinació Comunicació
Trobada dels centres d’Excel·lència de les famílies de Transport i Manteniment de Vehicles a l’IES San José de Badajoz. Aquesta és una de les activitats de continuació i seguiment ...