La líder del projecte 3LoE Melanie Henke vista l’Institut Pere Martell

La líder del projecte 3LoE Melanie Henke vista l’Institut Pere Martell

El cap d’estudis d’FP empresa Aitor Lallana juntament amb el coordinador de mobilitat David Millet, han rebut en les nostres instal·lacions a una delegació del Hanse Parlament encapçalada per la senyora Melanie Henke, líder del projecte 3LoE (3 levels of excellence), en el qual participem activament.

En aquesta trobada es va treballar en l’estat de totes les accions que tenim engedades des del nostre institut i que donen resposta als eixos principals del projecte. En la mateixa jornada es va visitar la Cambra de comerç de Tarragona i amb la que fa unes setmanes es va signar un acord de col·laboració per cedir les seves instal·lacions per fer formació i difusió a les empreses del territori de les accions que s’estan duen a terme en el projecte 3LoE.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, va rebre a la seu de la Corporació tarragonina a Melanie Henke i Anna Maria Czarny, representants del Hanse Parlament i a David Millet, coordinador de Mobilitat de l’Institut Pere Martell; Óscar Palazón, tècnic de Mobilitat del Departament d’Educació i a Aitor Lallana, cap d’estudis FP Empresa.

Val a dir que el Pere Martell és l’únic centre de Formació Professional de tot l’Estat que forma part del projecte 3LoE d’excel·lència. Amb una durada de quatre anys, el centre educatiu haurà de desenvolupar diferents accions, que comptaran amb el suport institucional de la Cambra de Tarragona.

User Avatar
Coordinació Comunicació
El cap d'estudis d'FP empresa Aitor Lallana juntament amb el coordinador de mobilitat David Millet, han rebut en les nostres instal·lacions a una delegació del Hanse Parlament encapçalada per la ...