Èxit de la nova edició dels Tallers d’Emprenedoria

Èxit de la nova edició dels Tallers d’Emprenedoria

Com millorar la nostra marca personal, utilitzar el nostre LinkedIn, aprofitar les xarxes socials, cohesió grupal, habilitats socials i comunicatives… són algunes de les habilitats que treballa l’alumnat de l’INS Pere Martell que participa a la a la edició dels Tallers d’Emprenedoria. Aquesta formació, organitzada des de la coordinació d’Emprenedoria, és un complement als continguts i habilitats de cada cicle formatiu que de ben segur els serà molt útil en el seu futur professional.

Els objectius són fomentar i valorar la capacitat creativa de l’alumnat relacionada amb el currículum i les propostes innovadores, promovent les seves inquietuds, el treball en equip, la confiança en un mateix i la perseverança per trobar noves respostes o produir transformacions. Així mateix, es pretén promoure l’esperit emprenedor de l’alumnat i del professorat amb el suport formatiu d’experts del territori en matèries específiques. Les noves aules d’emprenedoria són l’escenari perfecte per acollir als ponents convidats que imparteixen sessions de temàtiques diverses.

El servei d’emprenedoria de l’Institut Pere Martell té com objectiu fomentar l’esperit emprenedor de la comunitat educativa a través de formacions, participació en concursos i assessorament i recolzament de projectes emprenedors. 

User Avatar
Coordinació Comunicació
Com millorar la nostra marca personal, utilitzar el nostre LinkedIn, aprofitar les xarxes socials, cohesió grupal, habilitats socials i comunicatives… són algunes de les habilitats que treballa l'alumnat de ...