L’INS Pere Martell amplia la seva oferta de Formació Professional

L’INS Pere Martell amplia la seva oferta de Formació Professional

L’Institut Pere Martell amplia la seva oferta en formació professional per al curs 2022-23. El centre comptarà amb 3 nous cicles formatius com són el CFGM de Vídeo, discjòquei i so, el CFGM de Conducció de vehicles de transport per carretera i el CFGS Disseny i moblament, convertint-se en el primer centre públic del Camp de Tarragona en impartir-les.

Per altra banda, també s’impartiràn 2 nous cursos d’especialització: el de Ciberseguretat en entorns de les tecnologies d’operació i el de Manteniment de vehicles híbrids i elèctrics. Aquests són cursos per aprofundir coneixements després d’haver cursat un cicle formatiu.

El director de l’Institut Pere Martell, Josep Maria Pallarés, destaca que aquest increment respon a la demanda de nous perfils professionals i persones qualificades per tal de fer més competitives les empreses. Així ho demostra l’elevat nivell d’inserció laboral de l’alumnat que es gradua a la formació professional.

L’Institut Pere Martell ofereix moltes possibilitats per estudiar: amb més de 20 titulacions de cicles formatius de grau mitjà i superior de 8 famílies professionals diferents, també compta amb cursos d’especialització, 8 Programes de Formació i Inserció, formació professionalitzadora i certificats de professionalitat. A l’apartat oferta formativa podeu consultar tot aquest ventall de possibilitats.

Coordinació Comunicació
L’Institut Pere Martell amplia la seva oferta en formació professional per al curs 2022-23. El centre comptarà amb 3 nous cicles formatius com són el CFGM de Vídeo, discjòquei ...