S’han lliurat ordinadors portàtils a l’alumnat de CFGM

S’han lliurat ordinadors portàtils a l’alumnat de CFGM

En el marc del Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023, s’han cedit ordinadors portàtils que hauran de retornar a final de curs a l’alumnat dels Cicles Formatius de Grau Mitjà del nostre centre durant el curs 2020-2021.

El lliurament es realitzarà a la biblioteca del centre dilluns dia 12 d’abril, per l’alumnat que fa formació presencial la setmana vinent, i dimarts dia 13 d’abril per l’alumnat que fa formació telemàtica en el següent horari: clica per descarregar.

S’haurà de complir la normativa d’ús:

-L’alumne/a haurà de signar un document d’acceptació de la cessió per part del centre del dispositiu, o de rebuig en cas que no el desitgi. En el cas d’alumnat menor d’edat el document, a més, l’haurà de signar el pare, la mare o la persona tutora legal. En aquest cas l’alumne/a es portarà el document i al moment que el torni signat se’l lliurarà l’equip.

-Des del centre posem a la teva disposició un d’aquests ordinadors per tal que en facis el bon ús necessari per seguir el teu aprenentatge. És la teva responsabilitat assegurar-te que es manté en bon estat al llarg de tot el curs i retornar-lo amb la seva caixa original, el dia de l’entrega de notes (Divendres 4 de juny l’alumnat que hagi superat tots els mòduls a la convocatòria ordinària/Divendres 18 de juny l’alumnat que tingui pendent algun mòdul a la convocatòria extraordinària.)

-El centre et pot demanar al llarg del curs diversos punts de control si així ho considera. Recorda, no és el teu ordinador en propietat, sinó que el centre te’l deixa en préstec. En el cas de no retornar el teu ordinador, el centre prendrà les accions legals corresponents.

-Per poder utilitzar-lo cal que introdueixis l’usuari i la contrasenya que et proporcionarem el dia del lliurament. Un cop hagis entrat la primera vegada canvia la contrasenya per alguna que et sigui més fàcil recordar. La teva identificació permet al centre gestionar les teves dades.

-Cal que aquesta normativa d’ús sigui coneguda també per la teva família i que, en cas de qualsevol dubte, ens feu arribar les consultes corresponents.

Què és el Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023?

Cal destacar que el Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023 té per objectiu contribuir al desenvolupament de les competències digitals que els ciutadans i les ciutadanes necessiten per viure i treballar en una societat immersa en constants transformacions i canvis. Per tal d’assolir aquest objectiu és necessari assegurar la connectivitat dels centres educatius i proporcionar els equipaments necessaris a alumnes i docents.

Esperem que en puguis treure’n el màxim profit.

L’equip directiu.

User Avatar
Coordinació Comunicació
En el marc del Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023, s'han cedit ordinadors portàtils que hauran de retornar a final de curs a l’alumnat dels Cicles Formatius de Grau ...