Masa Servicios, en col·laboració amb l’INS Pere Martell, rep el certificat d’excel·lència de Qualitat en l’FP Dual

Masa Servicios, en col·laboració amb l’INS Pere Martell, rep el certificat d’excel·lència de Qualitat en l’FP Dual

L’empresa Masa Servicios , amb la col·laboració de l’Institut Pere Martell, ha obtingut el certificat d’excel·lència de la gestió de la qualitat en el Servei de l’FP dual, és a dir, s’ha assolit el segell de màxima qualitat. Aquest reconeixement ha estat possible gràcies a la implicació de la companyia en la Formació Professional Dual.

Amb aquesta distinció l’Institut Pere Martell esdevé capdavanter en la Formació Professional Dual, fent un pas més amb el seu compromís amb les empreses per a què l’FP dual sigui tot un èxit avalat pel distintiu de qualitat assolit.

El servei d’FP dual és un procés dintre de l’ensenyament-aprenentatge de l’Institut Pere Martell, implantat i certificat en el nostre sistema de gestió de la qualitat que es desenvolupa conjuntament amb les empreses. Per això s’ha creat un segell de qualitat i uns requisits que han de complir totes aquelles empreses que el vulguin aconseguir. El certificat ha estat emès per l’empresa APPLUS després de la visita de l’equip auditor a les empreses. Masa Servicios ha assolit el nivell màxim certificable que implica la superació de 3 nivells diferents: compromís, assegurament i excel·lència.

Des de l’Institut Pere Martell volem transmetre la nostra enhorabona l’empresa per haver assolit el nivell d’Excel·lència en la qualitat de l’FP dual i el nostre desig de seguir col·laborant per tal d’afrontar nous reptes en aquest món que es troba en un procés de canvi constant.

User Avatar
Coordinació Comunicació
L'empresa Masa Servicios , amb la col·laboració de l’Institut Pere Martell, ha obtingut el certificat d’excel·lència de la gestió de la qualitat en el Servei de l’FP dual, és ...