Projecte CIEES: Anàlisi de la mobilitat periurbana

Projecte CIEES: Anàlisi de la mobilitat periurbana

L’alumnat de l’Institut Pere Martell realitza entrevistes per analitzar el problema de mobilitat periurbana, repte treballat en el marc del projecte del CIEES FP Network

Durant unes setmanes, l’alumnat d’Automoció i Carrosseria, Soldadura i Instal·lació i Manteniment van ser entrevistats per analitzar la problemàtica de mobilitat periurbana. Aquest problema pretén ser solucionat amb una idea innovadora i amb metodologia Design Thinking en el transcurs del projecte que estem participant l’Institut Pere Martell, juntament amb CIFP Aguasnuevas d’Albacete, escola Goierri de Guipúscoa i CIFP As Mercedes de Lugo en el projecte CIEES FP Network. 

Les entrevistes realitzades van tenir lloc a l’aula d’emprenedoria i l’alumnat va obtenir resultats per poder desenvolupar la solució al problema detectat. 

La primera fase de la metodologia Design Thinking (la qual hem après i treballat en aquest projecte) consisteix a empatitzar,  és a dir a posar-se a la pell del públic i identificar les seves necessitats per generar solucions que responguin al repte plantejat. És una fase d’escolta i comprensió de l’entorn que permet conèixer al nostre target. 

El projecte del MEFP pretén que l’alumnat i el professorat dels diversos centres que hi participen formen una xarxa de centres de formació professional i que instaurin un programa d’ensenyament-aprenentatge per promoure una cultura d’innovació a través del desenvolupament de prototips. 

User Avatar
Coordinació Comunicació
L'alumnat de l'Institut Pere Martell realitza entrevistes per analitzar el problema de mobilitat periurbana, repte treballat en el marc del projecte del CIEES FP Network Durant unes setmanes, l'alumnat d'Automoció ...