El departament de Fusta i Moble treballa en un programa amb l’EAP

El departament de Fusta i Moble treballa en un programa amb l’EAP

El departament de Fusta i Moble del centre treballen en un projecte conjuntament amb serveis a la comunitat. Aquest projecte té continuïtat des de fa 4 cursos amb l’EAP. Consisteix en fer adaptacions de mobiliari escolar per a infants i adolescents en edat escolar obligatori amb problemes de motricitat.

Fins ara s’han elaborat reposapeus amb la finalitat d’assegurar un bon recolzament dels peus, quan per l’alçada del seient no és l’adequada.

Enguany s’inicia un nou projecte, que consisteix en l’adaptació dels respatllers de cadires en dos àmbits:

1) Modificació de l’angle entre el seient i el respatller per guanyar verticalitat de l’esquena.

2) Modificació de la profunditat del respatller, per disminuir la distància entre el caire davanter del seient i el respatller.

El passat divendres 11 d’octubre es va fer la presentació del projecte, on les fisioterapeutes de l’EAP van mostrar els problemes dels quals necessiten solució. L’alumnat de segon curs del CFGM Instal·lació i Moblament van presentar els prototipus sobre els quals estan treballant per tal que les fisioterapeutes en puguin comprovar la idoneïtat.

Coordinació Comunicació
El departament de Fusta i Moble del centre treballen en un projecte conjuntament amb serveis a la comunitat. Aquest projecte té continuïtat des de fa 4 cursos amb l'EAP. ...