4 alumnes del nostre centre guardonats als Premis Extraordinaris d’FP

4 alumnes del nostre centre guardonats als Premis Extraordinaris d’FP

Un total de 4 alumnes de l’Institut Pere Martell han estat guardonats amb els Premis Extraordinaris de Formació Professional del curs 2022-2023. Uns guardons que volen distingir els 82 alumnes que han assolit l’excel·lència en els ensenyaments cursats en l’àmbit de l’FP.

En la categoria de Cicles de Grau Mitjà ha estat guardonat en Khalid Biki Biki en la Família professional de Fabricació Mecànica.

En la categoria de Programes de Formació i Inserció hi han hagut 3 premiats:

-Enric Grau Leon de la Família Professional de Transport i Manteniment de Vehicles.

-Guillem Hernandez Linares de la Família Professional de Fusta i Moble.

-Touray Omar de la Família Professional d’Hoteleria i Turisme.

La consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, ha felicitat l’alumnat participant: “Aquest premi a l’excel·lència que rebeu avui lluirà en el vostre currículum i dirà de vosaltres que sou estudiants amb una gran capacitat d’esforç, dedicació i lideratge. Així que estic segura que us espera un futur brillant”.

Durant la gala de lliurament, s’han atorgat premis en sis categories diferents: programes de formació i inserció, a 12 alumnes; cicles formatius de grau mitjà, a 17 alumnes; cicles formatius de grau superior, a 20 alumnes; ensenyaments artístics i esportius professionals, a 12 alumnes; i Impuls FP a l’emprenedoria i la innovació, a 21 alumnes.

Ha pogut optar als premis, que enguany celebren la segona edició, l’alumnat que complia els requisits següents:

  1. Haver finalitzat els ensenyaments del cicle formatiu de grau superior a Catalunya en el curs 2022-2023.
  2. Tenir una nota mitjana del cicle formatiu de grau mitjà igual o superior a 8,5.

La selecció dels candidats es fa d’acord amb la qualificació més alta del cicle formatiu que consta a l’expedient acadèmic. Els guanyadors han obtingut un certificat acreditatiu del Departament d’Educació, un reconeixement explícit en el seu expedient acadèmic i l’opció de presentar-se al Premi Nacional.

User Avatar
Coordinació Comunicació
Un total de 4 alumnes de l'Institut Pere Martell han estat guardonats amb els Premis Extraordinaris de Formació Professional del curs 2022-2023. Uns guardons que volen distingir els 82 ...