ACCIÓ TUTORIAL: Conscienciació dels efectes del consum de substàncies en la conducció

ACCIÓ TUTORIAL: Conscienciació dels efectes del consum de substàncies en la conducció

A les sessions de tutoria grupal s’ha realitzat una activitat per conscienciar l’alumnat dels efectes del consum de substàncies en la conducció a través d’una activitat amb unes ulleres de distorsió visual. Es disposava de tres tipus d’ulleres, dos models que simulen els efectes de l’alcohol en aire expirat de 0,20-0,30 mg/l i de 0,50-0,80 mg/l, i unes altres que simulen un “primer contacte” amb el cànnabis.

Aquest material, cedit per Servei Català de Trànsit, s’ha fet servir com a recurs didàctic a les sessions de tutoria per reforçar l’educació per a la mobilitat segura o com a complement d’altres activitats relacionades amb la prevenció d’accidents.

A l’Institut Pere Martell formem al nostre alumnat amb coneixements tècnics per tal d’inserir-se al món laboral i també amb informació que els serà interessant al llarg de la seva vida: formem professionals, formem persones.

User Avatar
Coordinació Comunicació
A les sessions de tutoria grupal s'ha realitzat una activitat per conscienciar l'alumnat dels efectes del consum de substàncies en la conducció a través d'una activitat amb unes ulleres de distorsió ...