El Conseller d’Educació visita les instal·lacions del nostre centre afectades pel temporal Glòria

El Conseller d’Educació visita les instal·lacions del nostre centre afectades pel temporal Glòria

  • El conseller d’Educació ha visitat aquest matí l’Institut Pere Martell de Tarragona, que avui ha pogut reobrir les instal·lacions
Visita INS Pere Martell

Bargalló ha fet una visita a l’Institut Pere Martell de Tarragona, que avui ha pogut reobrir les portes als alumnes després de dos dies tancat pels efectes del temporal.

Durant la visita, el conseller d’Educació ha explicat que l’INS Pere Martell “és un centre que va tenir afectacions estructurals per l’ona expansiva i, quan s’estava treballant per resoldre-les de forma immediata, ha vingut l’episodi de ventada i de forta pluja, i això ha fet que els primers danys hagin augmentat”.

Ara, ha afegit Bargalló, “entrem en la fase d’anàlisi dels danys, perquè moltes escoles i instituts tenen desperfectes per la ventada o l’aigua. Hem de començar a treballar molt ràpidament per solucionar-ho, tal i com vam fer a l’institut Pere Martell després de l’ona expansiva”. Segons ha explicat el conseller, “estem recollint les xifres per demà divendres intentar tenir ja una primera avaluació dels danys, aproximada”.

D’altra banda, el conseller d’Educació ha expressat el seu agraïment “a tots els ajuntaments i consells comarcals del país” per la seva col·laboració d’aquests dies en resoldre les incidències escolars “en una situació tant complexa i tant diversa”. També ha agraït la tasca d’aquests dies del personal educatiu dels centres afectats, “com la feina del personal del Complex Educatiu de Tarragona, que s’ha passat nits senceres treballant”.

Després de visitar l’Institut Pere Martell, Josep Bargalló s’ha traslladat a l’Institut Cal·lípolis, situat en el mateix recinte, on ha pogut comprovar els efectes del temporal i de l’explosió, així com els problemes amb la calefacció. Aquest any 2020, s’hi farà una forta inversió per reparar-la.

Visita INS Cal·lípolis
User Avatar
Coordinació Comunicació
El conseller d’Educació ha visitat aquest matí l’Institut Pere Martell de Tarragona, que avui ha pogut reobrir les instal·lacions Bargalló ha fet una visita a l’Institut Pere Martell de Tarragona, ...