El dissenyador de so, Jordi Cirbian, a Imatge i So

El dissenyador de so, Jordi Cirbian, a Imatge i So

Divendres 11 de desembre al matí, el dissenyador de so Jordi Cirbian va realitzar una conferència sobre el disseny de so a la indústria del cinema i els audiovisuals a les instal·lacions del CFGS de Realització de projectes d’audiovisuals i espectacles. 


Jordi Cirbian és un reconegut dissenyador de so que ha participat en més de 50 produccions audiovisuals a tot el món. És membre de la Cinema Audio Society de Hollywood, de l’Academia de las Artes Cinematográficas de Espanya i de l’Acadèmia de cinema català.


Els alumnes van poder conèixer de primera mà i mitjançant exemples de les darreres produccions de Jordi Cirbian com es composen els sons que constitueixen l’àudio d’una producció cinematogràfica professional.  Jordi Cirbian els va parlar de totes les etapes que constitueixen el disseny sonor, des de la lectura del guió i la elaboració de la filosofia que dirigirà la composició de la banda sonora, al tipus de micros i estratègies per a la seva col·locació durant l’enregistrament, fins a la postproducció i la mezcla final. 

User Avatar
Coordinació Comunicació
Divendres 11 de desembre al matí, el dissenyador de so Jordi Cirbian va realitzar una conferència sobre el disseny de so a la indústria del cinema i els audiovisuals ...