Participem a la Fira virtual de l’FP Dual de Tarragona

Participem a la Fira virtual de l’FP Dual de Tarragona

El nostre centre va participar a la segona Fira de l’FP Dual de Tarragona. Un esdeveniment, que va tenir lloc el passat 10 de desembre, organitzat per la Cambra de Tarragona, amb la col·laboració de la Cámara de España i Fundación Bertelsmann. Aquest any es fa realitzar en format virtual, la primera trobada d’aquestes característiques a les Comarques de Tarragona que es presenta en aquesta modalitat.

Com a novetat, la Fira no va anar només orientada a empreses que volen conèixer les bondats de l’FP Dual, si no que, a més, es va incloure un espai específic per a joves i famílies que volen conèixer les possibilitats de futur que ofereix l’FP. Per tant, van participar estands d’instituts i empreses on es van poder conèixer les feines del futur que estan demandant les organitzacions.

Durant la jornada també van tenir lloc diferents ponències on conèixer per part d’experts, empreses i joves, les novetats, que aporta l’FP Dual a les empreses i què ha suposat pels joves formar-se en aquesta modalitat.

Recordem, que l’FP Dual és una modalitat formativa que combina l’aprenentatge entre el centre educatiu i l’empresa, ambdues parts es corresponsabilitzen de la formació de l’alumne. A les empreses els hi aporta una sèrie d’avantatges, com són incloure en el currículum formatiu continguts d’interès per la seva activitat, disminuir els processos de selecció externs, recuperar la inversió en formació a mig termini, formar futurs treballadors amb la cultura i hàbits de les empreses…  Als joves els permet formar-se tot treballant en una empresa, la qual cosa els dota d’experiència professional, els permet comprovar de forma pràctica tot allò que han aprés a l’aula, entre d’altres coses. Tarragona és una de les demarcacions pioneres en aquesta modalitat formativa.

Coordinació Comunicació
El nostre centre va participar a la segona Fira de l’FP Dual de Tarragona. Un esdeveniment, que va tenir lloc el passat 10 de desembre, organitzat per la Cambra ...