El nostre centre recapta 750 euros per la Marató de TV3

El nostre centre recapta 750 euros per la Marató de TV3

L’Institut Pere Martell ha aconseguit recaptar 750 euros per a la Marató de TV3, en aquesta edició dedicada a la salut cardiovascular. El centre ha organitzat una jornada solidària celebrada el passat 1 de desembre que englobava una xocolatada solidària i la venda de plantes solidàries.

Per aplegar aquesta quantitat, l’alumnat ha estat el protagonista d’un projecte col·laboratiu que ha implicat diferents famílies professionals: l’alumnat del PFI d’Auxiliar de Cuina ha elaborat més de 500 racions de xocolata calenta i coca, l’alumnat de PFI de Vivers i Jardins ha decorat artesanalment un centenar de testos amb plantes i l’alumant del CFGM d’Impressió gràfica s’ha ocupat de realitzar tots els productes gràfics (cartelleria, tiquets…). La jornada va comptar amb la participació de tota la comunitat educativa: alumnat, professorat i PAS. Volem agraïr la gran implicació de tots els participants que van fer una gran feina. Junts per La Marató de TV3! Som Per Martell, Som solidàris.

Coordinació Comunicació
L'Institut Pere Martell ha aconseguit recaptar 750 euros per a la Marató de TV3, en aquesta edició dedicada a la salut cardiovascular. El centre ha organitzat una jornada solidària ...