Formacions dels docents sobre soldadura robotitzada a l’empresa Voestalpine Böhler Welding

Formacions dels docents sobre soldadura robotitzada a l’empresa Voestalpine Böhler Welding

Durant els dies 14 i 15 de juny es va realitzar la primera de les formacions pràctiques sobre soldadura robotitzada en les instal·lacions de l’empresa Voestalpine Böhler Welding en la población de Rubí, província de Barcelona, dins del marc del projecte “Exhibición colaborativa y modernización de la formación profesional con la soldadura robotizada en la industria 4.0” seleccionat en la convocatòria del 2021 de les ajudes destinades a la realització de projectes d’innovació i investigació aplicades i transferència del coneixement en Formació Professional del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Professorat dels diferents centres participants (La Mennais ZamoraJove, Institut Pere Martell, IES Universidad Laboral Ourense i IES Politècnic) van rebre la formació relativa a la utilització del Robot de Soldadura UR5e d’Universal Robots. Aquesta formació es va distribuir en dos dies i es van  aprendre els fonaments, tant del  funcionament del Robot i de la màquina de la soldadura, com del muntatge de tota la instal·lació, connexió elèctrica i configuració del sistema. Van ser dos dies molt productius que van servir per aprendre, col·laborar i crear sinergies entre tots els centres participants en aquest projecte.

Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre es continuarà amb la formació, aquest cop de manera telemàtica, per aprofundir en els coneixements adquirits durant el mes de juny.

Coordinació Comunicació
Durant els dies 14 i 15 de juny es va realitzar la primera de les formacions pràctiques sobre soldadura robotitzada en les instal·lacions de l’empresa Voestalpine Böhler Welding en ...